SZABADSÁG HATALOM
|
|
BAT | Dátum: Péntek, 2011-03-04, 14:45:52 | Üzenet # 1 |
 DARTH RADIX NAGYÜR
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 12
Állapot: Offline
| ÜDV! Itt szabadon beszélgethetünk, bármiről, ami minket a STAR WARS világán túl is érdekel.
BAT (DARTH RADIX)
|
|
| |
Masa_Solo | Dátum: Péntek, 2011-03-04, 18:40:47 | Üzenet # 2 |
 Őrmester, SITHLOVAG
Csoport: Barátok
Üzenetek: 14
| Fórum mükszik.
|
|
| |
Gia | Dátum: Hétfő, 2011-03-14, 15:58:04 | Üzenet # 3 |
 Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 8
| Gondoltam én is beköszönök. Am őszintén szólva felszítja sithségem ez a sok biztonsági kód  Hozzáadva (2011-03-14, 16:58:04) --------------------------------------------- Hm, kissé megállt itt az élet. Nincs témája senkinek?
|
|
| |
Masa_Solo | Dátum: Vasárnap, 2011-03-20, 13:50:57 | Üzenet # 4 |
 Őrmester, SITHLOVAG
| Mi érdekel még minket a Star Wars világán kívül? Hmmmm. Nehéz válaszolni. Én azért elmondom. A Star Wars mellett másik szenvedélyem a kalózkodás és a vitorláshajók. Jelenleg Sithekkel készíttetek magamnak kalóz jelmezt meg kardot. Darth Radix Nagyúr és párja Darth Ama! Sok időt töltök a Second Life virtuális világban, ahol vígan élem a kalózok életét. Természetesen van pár Star Wars-os cuccom, de szerepjátékhoz ott nem csatlakozom, mert a Star Wars a valós életembe van jelen Amíg itt kalózkodni nem lehet, mert már modern korban élünk, ott vígan lehet hajózni és csatázni viroláshajókkal. Egy másik szenvedélyem, amit valós életben nem tudok megvalósítani az a rock banda. Nos ezt a virtuális világban is űzöm. A való világban próbáltam a gitárt és 2-3 évet zongoráztam. Most úgy állo, hogyha van kotta, akkor gyakorolgatással meg tudok tanulni dalokat eljátszani. Karib-tenger kalózai émákat gyakorolgatok, DE Star Wars témakat is nézek. Például Star Wars főcím, birodalmi induló valamint a The Force téma. 
|
|
| |
Gia | Dátum: Hétfő, 2011-03-21, 20:56:29 | Üzenet # 5 |
 Közlegény
| Szépen felsoroltad, bár a fele sw téma A magam részéről annyi minden érdekel még az SW világán kívül, hogy regényeket írhatnék, ha fel szeretném sorolni. De mondjuk most épp aktuális, hogy elkezdtem ismét csomózni (tudjátok, karkötők, kulcstartók, övek, ceruzadíszek, mobildíszek, stb.). Am... és galád módont Star Trek conra készülök. ST-SW fut nálam párhuzamosan, bár kinkább SW de a Trek témakörben is sok sok történetet írtam már és fórum alapú szerepjátékban szolgáltam már pály hajón és csillagbázison. Most épp sehol, mert az összes ilyen oldal kihalt amint leléptem...
|
|
| |
Masa_Solo | Dátum: Kedd, 2011-03-22, 13:43:13 | Üzenet # 6 |
 Őrmester, SITHLOVAG
| Hú, a Star Treket ki is felejtettem. A Star Wars mellett azt is szeretem. Megvan az összes sorozat, film. Szívesen megnézek egy részt, de vannak kedvenc űrhajócsaták is amiket többször újranézek. Emellettt számítógépes játékokat is szoktam. Az egyik Star Trek űrstratégiai játékhoz csináltak egy olyan modot, hogy Star Trek vs Star Wars. Na azzal sokat szoktam játszani. Bár inkább jedi és föderáció párti vagyok, de azért a birodalom és a klingonok bőrébe is szoktam bújni. Kedvenc hajóim a Star Trekből a Voyager a teljes legénységével együtt, valamint az Enterptise-E Jean Luc Piard kapiténnyal és legénységével. Star Trek szerepjátékot játszottam angol nyelven IRC-n. Sajnos mostanra az is kihalt. Mostanába csak amerikai időbe vannak Star Trek szerepjátékok mind a virtuális világban, mind fórumon és cseten. Kedvenc hajóm az excelsior hajóosztály. Nem tudom, miért de az a kecses forma megfogott.
|
|
| |
Gia | Dátum: Szerda, 2011-03-23, 17:47:18 | Üzenet # 7 |
 Közlegény
| Váá, jó hogy nem csak én szeretem a Trekket. A magam részéről DS9 párti vagyok, azon beül a 'bédzsori' népet bírom a legjobban, de persze minden sorozatban megvan a magam kedvence. Nekem hiányzik a trekkes történetírás. Mostanában minden magyar fanfic fórum kihalta magát. Pedig lenne kedvem írogatni még csak nincs kivel. Jut eszembe április 10 ST con
|
|
| |
BAT | Dátum: Csütörtök, 2011-03-24, 03:24:10 | Üzenet # 8 |
 DARTH RADIX NAGYÜR
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 12
| Pizsamások!= trekkerek! :D:D:D ok, bevallom ínséges időkben én is néztem, nézem az ezredszer is ismételt sorozatokat, ebbőla világból. De valahogy soha nem jutott az eszembe, hogy egy trekker jelmezt kellene csinálni, vagy hogy olvassam könyvben... Na a játékot, inkább kipróbálnám, de akkor már egy akciódús FPS-t ha lehet.
BAT (DARTH RADIX)
|
|
| |
Masa_Solo | Dátum: Csütörtök, 2011-03-24, 13:39:05 | Üzenet # 9 |
 Őrmester, SITHLOVAG
| FPS is van Star Trekből. Nemrég játszottam az Elite Force 1-2vel. Anno én rendeltem Voyageres Trek kitűzőt meg rangjelzéseket. Meg akartam pizsamát is. 
|
|
| |
Gia | Dátum: Csütörtök, 2011-03-24, 16:14:10 | Üzenet # 10 |
 Közlegény
| A pizsi nekem sem jön be, de most egy vedek jelmezen agyalok. Az nem olyan bonyolult, csak vmi szép anyagot kéne szereznem hozzá. Meg egy kis modellpasztát az orredőknek, mert a régi már totálkáros Írogatás tényleg jó lenne - de én nem szeretném keverni a kettőt, szerintem mindegyik világ úgy van jól ahogy kitalálták.
|
|
| |
Masa_Solo | Dátum: Kedd, 2011-03-29, 07:22:03 | Üzenet # 11 |
 Őrmester, SITHLOVAG
| Rendicsek Gia. Akkor találjunk ki egy sztorit. Csináljunk egy hajót, legénységgel, akik különböző kalandokba keverednek, vagy egy bolygó legyen? Épp az elpbb jutott az eszembe, hogy Star Wars-on kívül nagyon szeretem a forma 1-et. A hétégén indult a szezon, de mivel Pesten voltam a testvéreimnél, így nem láttam. Tegnap viszont megnéztem a szezonnyitó futamot. Izgalmas lesz az idei év. Bár nekem a forma 1 a 80-as évek közepén kezdődött, amikor kisgyerekként néztük a testvéremmel. Emlékszem, hogy Pécs mellett voltunk egy telken, Szabolcson, és egy fekete-fehér kistévén néztük az aznapi versenyt. Mindig hangosan drukkoltam a kedvenc pilótámnak. "Hajrá Senna!" Amikor 1994-ben meghalt, már nem is érdekelt a forma 1. Aztán 1998-ban kezdem el újra. Az első pár évben Mika Hakkinennek frukkoltam, majd Schumachernek. Aztán meguntam, hogy mindig ő nyer és unalmassá vált. Akkor Barrichello lett a kedvencem, mivel Senna helyére kerestem valakit. Később jött Massa, azóta neki drukkolok. 2007-ben Kimi Raikonnennek is drukkoltam Massa mellett, főleg miután csak ő lett esélyes a vb címre. Ezekben az években Schumacher visszavonult és izgalmasabbak lettek a versenyek. Most is Massa a kedvencem, de tavaly drukkoltam Bruno Sennának is. Idén a Lotus Renaul csapatnál tartalék. Milyen szép lenne őt látni egyik versenyen a fekete Lotusban, mint egykor nagybátyját. Remélem egyik versenyen bizonyíthat!
|
|
| |
Gia | Dátum: Kedd, 2011-03-29, 16:18:17 | Üzenet # 12 |
 Közlegény
| Én benne lennék, de akkor csillagbázis Egyébként kettő kevés, kéne legalább négy öt ember az igazi jó szerepjátékozáshoz. Hm forma 1-nél detto ugyanúgy voltam mint te, kölyökkoromban Sennának szurkoltunk apuval, amikor meghalt vhogy már nem érdekelt annyira. Mondjuk mostanában már nem nagyon nézem - a párom nincs oda érte, így már nem igazán tudom követni ki kivel és mivel van. De persze amikor úgy jön ki belenézek 
|
|
| |
Masa_Solo | Dátum: Szerda, 2011-03-30, 07:19:08 | Üzenet # 13 |
 Őrmester, SITHLOVAG
| Csillagbázis? Sima föderációs vagy Deep Space? Ahhoz is vannak kisebb hajók. Esetleg lehet a Bajor közelében is, bár az a hely már a Deep Space 9-é. Igen, kéne még pár Star Trek rajongó. A Facebook-on meghirdetem a Star Trek klubban.
|
|
| |
Gia | Dátum: Szerda, 2011-03-30, 16:30:30 | Üzenet # 14 |
 Közlegény
| Akármelyik jó de lehet DS9-is. Az STBT-sekkel (Star Trek Baráti Társaság) vagyok kapocsolatban, ők nem ugrálnak az írogatós szerepjátékért, de lehet toborozni, már csak egy hely kéne hozzá
|
|
| |
Masa_Solo | Dátum: Hétfő, 2011-04-04, 06:50:40 | Üzenet # 15 |
 Őrmester, SITHLOVAG
| A DS9-t legalább jól ismerjük. Szerintem itt is indíthatunk neki egy témát.
|
|
| |