ÜDV! Régóta gondolkoztam egy a hazai jelmezeseket összefogó klub megalapításán. De sajna be kell látnom, hogy részben a távolságok miatt, részben a civil elfoglaltságok az ebből adódó időhiány miatt, nehezen üzemelhetne a klub, legalább is országos szinten.
Na de! Itt ez a közösségi portál, és ez a fórum! Ez majdhogynem tökéletesen alkalmas arra, hogy megbeszéljük, ki mit, miből, és hogyan csinál.
Rajta, kezdjük! Jelmezre fel!
Tavaj, készítettem egy fejvadász jelmezt, aminek kellemes fogadtatása lett a rajongók körében. Élmények tömkelege köszönhető annak a jelmeznek.
Viszont, mivel az anyaga nem éppen tartós, itt az idő egy komolyabb jelmez elkészítésének! A régi, az hullámkartonból, és kasírozással készült, némi műbőr felhasználásával. A sisak, egy klasszikus motoros bukósisak átalakításának volt köszönhető.
Eljött hát az idő, hogy kissé átérékeljem eme jelmez minőségét, és belekezdjek egy igazán jó fejvadász jelmezbe!
Mivel ez általában úgy működik, hogy mikor mi van amihez nyúlni lehet, nekem most a fegyverzet volt az első.
Ezek átalakított, rugós airsoft fegyverek alkatrészei, összekeverve. Általában gyors ragasztóval ragasztva, de néhol ha erre mód nyílik, inkább csavarozom az alkatrészeket.
A nagy fegyvernél, a festés még nem teljes, ezenkívül a tus még kérdéses, hogy ez marad-e.
Mindenesetre, most itt tart a dolog... Megvan a szándék, és megvan a kezdet. Májusra, a klubnapra szeretnék kész lenni, a teljes jelmezzel.
Ha nem, hát akkor a SITH páncélomé lesz megint a főszerep, valamint az FX kardomé!
A későbbiekben, ahogy előre halad a munka, ismét beszámolok a fejleményekről!
Mindenkit, csak arra tudok biztatni, hogy amint, és ahogy teheti, próbálja ki a jelmezességet, mert megerősíti a kapcsolatot a STAR WARS világával, ezenkívül... FELEMELŐ ÉRZÉS!!!